Namen van links naar rechts: Achterin: Marlène en Romy, Middelste rij: Kelly, Danielle, Noëlle, Daphne en Joanne. Voorste rij: Desirée, Lotte, Britt en Susan
Namen van links naar rechts: Achterin: Marlène en Romy, Middelste rij: Kelly, Danielle, Noëlle, Daphne en Joanne. Voorste rij: Desirée, Lotte, Britt en Susan (Foto: Karin Meijer)

Springteam GV Wierden straalt tijdens het NK

  Ingezonden

Het seniorenspringteam van GV Wierden vertrok op vrijdag 6 december richting het Limburgse Gulpen, om hier op 7 december deel te nemen aan het NK groepsspringen.

Voor aanvang van hun wedstrijden hebben ze een gezellig avondje gehad met elkaar en overnacht in een nabij gelegen plaatsje. Eenmaal aangekomen op het NK in Gulpen mochten de dames uitkomen op 5 onderdelen. Ze maakten hun debuut op 2 onderdelen op de A-lijn waar ze op beide onderdelen prijs hadden. Op de overige onderdelen deden ze mee op de B-lijn, waarop ze ook op twee onderdelen prijs hadden.

Op de A-lijn deden ze mee op airtrack, waar ze tweede op werden. Op trampoline werden ze derde. Op de B-lijn werden ze op plank pegasus bonds kampioen, trampoline pegasus zesde en op trampoline tafel derde. Ze hebben samen hard gewerkt en deze topprestatie geleverd. Iedereen kijkt terug op een succesvol en bovenal gezellig NK.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden