Looft den Heer uit Notter
Looft den Heer uit Notter (Foto: J.Q. Zwart)

Licht en vrede centraal bij concert van Looft den Heer

  Ingezonden

De Christelijk Gemengde Zangvereniging Looft den Heer uit Notter geeft op vrijdag 20 december een adventsconcert in de Dorpskerk in Wierden.

WIERDEN - "Tussen alle verschillende concerten en zangavonden die in deze Adventstijd geboden worden, willen ook wij graag samen met jong en oud zingen ter ere van Hem die op aarde is gekomen", aldus een woordvoerder. "Dit jaar willen wij dat doen met veel bekende en traditionele Kerstliederen, die voor een deel verweven worden in het kerstoratorium Licht en vrede van Martin Zonneberg. Het geheel belooft zo een avond te worden met prachtige liederen, waarvan de teksten vaak nieuw, maar toch vertrouwd zijn en die ons zo het wonder van Kerst willen doen ervaren."

Aan het concert werken mee: Marcel van de Ketterij op orgel, Henk van de Maten op piano en Mark Wester met slagwerk. De avond staat onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart.

Het concert begint om 20.00 uur bij de Hervormde Dorpsperk aan het J.C. van den Bergplein 3. De toegang is gratis. Wel is er een collecte voor de kosten. Kijk voor meer informatie op de website

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden