Schilderes Erna Hofman uit Notter exposeert bij het Akkerhus in Ypelo. (Foto: Marian van Hal)
Schilderes Erna Hofman uit Notter exposeert bij het Akkerhus in Ypelo. (Foto: Marian van Hal)

Wegdromen in prachtig landschap bij expositie

  Ingezonden

In Het Akkerhus in Ypelo is vanaf eind november een nieuwe expositie te zien. Opnieuw hangen er mooie schilderijen aan de muren, maar deze zijn toch weer heel anders dan de vorige exposities. Het zijn kunstwerken op doek van Erna Hofman uit Notter.

YPELO / NOTTER - Schilderes Erna Hofman woont in Notter. Negen jaar geleden is zij begonnen met schilderen. Ze deed mee aan een workshop acryl schilderen en vond dat zo leuk dat ze daarna verder is gegaan met schilderen. Ze nam schilderles, las veel boeken en keek op YouTube de kunst af van andere kunstenaars. Haar voorkeur gaat uit naar het schilderen van landschappen en ze kan hier helemaal in opgaan. Haar man geeft opbouwende kritiek en eventuele verbeterpunten door.

Erna wil met haar kunstwerken graag bereiken dat mensen gaan wegdromen in een prachtig landschap, de natuur om hen heen meer gaan bewonderen en vooral meer bewondering krijgen voor de grote Schepper van dit alles. Dat is voor haar de kroon op haar werk.

Praktisch
Het Akkerhus is telkens op de laatste vrijdag van de maand speciaal opengesteld om de expositie te bekijken. Belangstellenden zijn welkom op 29 november, 27 december, 31 januari en 28 februari van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden