André Homan met het 'gouden dienblad' dat hij heeft gekregen van collega's. (Eigen foto)
André Homan met het 'gouden dienblad' dat hij heeft gekregen van collega's. (Eigen foto) (Foto: Rien Mol / Het Rheins Enter)

André Homan stopt na 50 jaar in Enterse Horeca

  Ingezonden

Na 50 jaar in de Enterse horeca te hebben gewerkt heeft André Homan op 73-jarige leeftijd een punt gezet achter zijn loopbaan. Op feestelijke wijze is bij Landgoed Het Rheins is samen met collega's afscheid genomen van André.

ENTER - Eigenaar Rien Molvan Landgoed Het Rheins vertelt: "Wij gaan André missen als hardwerkende vakkracht maar ook als gastvrij persoon die onze gasten altijd een prettig verblijf heeft bezorgd." Vanwege zijn 50-jarige horecaloopbaan werd André verrast met een 'gouden dienblad' en een cadeau namens de collega's.

Op zijn 23e is André Homan begonnen als kelner bij het voormalige Zalencentrum – Café Dreijerink aan de Dorpstraat. Na de sluiting hiervan heeft hij zijn horeca-carrière voortgezet bij Landgoed Het Rheins en Eetcafé 't Zumpke. In 2016 werd André Homan tijdens de uitreiking van de Misset Terras Top 100 'Terras Ster 2016' vanwege zijn horeca prestaties op zijn leeftijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden