Foto: Van Gaalen Media

Gezellig Enters zangfestijn met de Lee-Sanghers

  Ingezonden

Shantykoor De Lee-Sanghers houdt op vrijdag 22 november haar jaarlijkse concert in zalencentrum De Kröl aan de Dorpsstraat in Enter. Alle sponsoren worden speciaal voor deze avond uitgenodigd, maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom op dit gezellige zangfestijn.

ENTER - Vooral de liefhebbers van shantys en zeemansliederen genieten elk jaar opnieuw van een prachtige zangavond. Het concert begint om 20.00 uur en het is een avondvullend zanggebeuren, waarbij in drie sessies mooie liederen ten gehore worden gebracht. Naast Engelse en Duitse nummers worden er deze avond ook veel Nederlandstalige shantys en zeemansliederen gezongen, waarbij iedereen van harte wordt uitgenodigd deze mee te zingen. Zoals gebruikelijk zijn er ook weer een aantal nieuwe nummers ingestudeerd.

Kaarten bestellen
De kaarten voor deze avond kosten 5 euro en zijn te bestellen bij Arend Jan Kippers via 0547-38 15 63. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de deur, maar als men zeker wil zijn van een plaats is het beste om de kaarten telefonisch te bestellen. Kijk voor meer informatie op de website van De Lee-Sanghers

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden