Dankzij de training kunnen wandelaars goed voorbereid meedoen aan bijvoorbeeld de Nijmeegse Vierdaagse. (Foto: Ambulare Wierden)
Dankzij de training kunnen wandelaars goed voorbereid meedoen aan bijvoorbeeld de Nijmeegse Vierdaagse. (Foto: Ambulare Wierden) (Foto: Ambulare Wierden)

Goed getraind starten met vierdaagse

  Ingezonden

WIERDEN - Wandelvereniging Ambulare begint de eerste woensdag in november met de vierdaagse-training voor nieuwelingen, zodat zij goed getraind kunnen starten en de vierdaagse uit kunnen lopen. In november en december wordt er elke woensdag om 19.00 uur getraind. Ongeoefende wandelaars beginnen in november met de 5 kilometer, later de 7 kilometer en daarma 10 kilometer. Het vertrek is telkens bij zwembad De Kolk. In januari 2020 wordt gestart met de tweewekelijkse training op de zaterdag, te beginnen met 20 kilometer en geleidelijk aan opbouwend tot en met de 30 of 40 kilometer afhankelijk van de afstand die men bij de vierdaagse wil gaan lopen. Meer info: elke woensdagavond bij zwembad De Kolk of via wgeertman@hotmail.com.

Meer berichten