Ron Honcoop en wethouder Johan Coes bij de nieuwe locatie op de Elsmoat. (Foto: Gemeente Wierden)
Ron Honcoop en wethouder Johan Coes bij de nieuwe locatie op de Elsmoat. (Foto: Gemeente Wierden)

Ron Honcoop Autotrading verhuist naar De Elsmoat

  Ingezonden

Ron Honcoop verhuist zijn autobedrijf 'Honcoop-Autotrading' naar De Elsmoat. Het bedrijf is nu nog gevestigd aan de Rijssenseweg in Enter, maar de handel in auto's vindt vanaf het voorjaar van 2020 plaats vanaf bedrijventerrein De Elsmoat.

ENTER - Honcoop richt zich met name op de in- en verkoop van jonge schadeauto's. Deze auto's verhandelt hij voornamelijk business to business, in zowel binnen- als buitenland. De zaken lopen goed en daarom investeert de jonge ondernemer in een eigen bedrijfspand. "De Elsmoat is een perfecte uitvalsbasis voor mijn bedrijf, zo vlakbij de A1. Ideaal voor nationaal en internationaal verkeer", vertelt de geboren Enternaar.

Volgens wethouder Johan Coes past de autohandel van Honcoop goed op De Elsmoat. "Ons doel is om zoveel mogelijk ondernemers uit de eigen regio op het bedrijventerrein te krijgen. Wat is er dan mooier dan een Enterse ondernemer die een groter pand kan bouwen in zijn eigen dorp?" Medio oktober gaan de bouwwerkzaamheden van start. Honcoop hoopt in het tweede kwartaal van 2020 zijn nieuwe bedrijfspand te openen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden