Bij de clubavonden van de mini-computerclub Almelo komen diverse onderwerpen aan bod. Foto ter illustratie.  (Foto: Pexels)
Bij de clubavonden van de mini-computerclub Almelo komen diverse onderwerpen aan bod. Foto ter illustratie. (Foto: Pexels) (Foto: Pexels)

Seizoen mini-computerclub in Almelo begint weer

  Ingezonden

Het nieuwe seizoen van de mini-computerclub Almelo begint weer op maandag 16 september. Van 15.00 tot 16.00 uur gaan de deuren van wijkcentrum De Schelf aan Binnenhof 51 open voor een voorlichtingsmiddag over de activiteiten van de club.

ALMELO - Aanwezige leden geven informatie en korte demonstraties. Daarna zal om 19.30 uur het seizoen starten met de openingsavond. Het is de bedoeling dat vooral senioren in een informele en gemoedelijke sfeer hun kennis over de digitale wereld vergroten.

Clubavonden
Tijdens de clubavonden is het mogelijk informatie uit te wisselen over de omgang met PC, laptop, smartphone, tablet of iPad. Elk eerste maandag van de maand houdt de club een thema-avond met een groot scala aan onderwerpen. Dit jaar is er in het programma ruimte gemaakt voor onder meer WhatsApp, foto- en videobewerking, fotoalbum samenstellen, Windows en beveiliging, Windows Update, Windows Verkenner, Gmail, telebankieren/Tikkie/contactloos betalen, tekstverwerken. Leden kunnen bovendien onderwerpen inbrengen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens de avonden problemen met apparatuur te bespreken. Waar mogelijk proberen deskundige leden van de club de problemen op te lossen.

Elke maandag van 19.30 tot 22.00 kunnen belangstellenden terecht bij wijkcentrum De Schelf. Anny Gielens is gastvrouw.

Meer berichten