De toernooicommissie hoopt dat er vele bezoekers uit de regio naar het toernooi  komen. (Foto: Tennisclub Enter)
De toernooicommissie hoopt dat er vele bezoekers uit de regio naar het toernooi komen. (Foto: Tennisclub Enter) (Foto: Tennisclub Enter)

Aait vedan tennissen in Enter

  Ingezonden

In Enter staat de laatste week van Enter in het teken van tennis en gezelligheid. Van vrijdagavond 23 augustus tot en met zondag 1 september wordt het jaarlijkse open toernooi Aait Vedan van Tennisclub Enter gehouden.

ENTER – Het toernooi is populairder dan ooit met maar liefst 291 spelers van 35 tennisverenigingen uit de regio. Tennisclub Enter is dan ook trots om deze gasten te mogen ontvangen op tennispark aan de Baanakkersweg. Er zullen ongeveer 250 wedstrijden worden gespeeld in de categorieën heren, dames, gemengd dubbel, verspreid over onderdelen twee tot en met acht.

Naast tennis is er ook een flinke dosis gezelligheid. Zo wordt vrijdag 23 augustus afgetrapt met een Ladies Night. Dan zullen er zoveel mogelijk dames dubbels worden gespeeld. Ook worden de deelnemers in de watten gelegd met een extra hapje en drankje.

Op vrijdag 30 augustus is er een feestavond met als thema Wild Party. De muziek wordt verzorgd door dj Marc Perik. Ook zanger Gerard Palts komt optreden. Hierbij is iedereen welkom, of je nu wel of geen deelnemer bent. De toernooicommissie hoopt dat er vele bezoekers uit de regio naar het toernooi zullen komen om spelers aan te moedigen. De weersvooruitzichten zijn uitstekend, dus waarschijnlijk kunnen zij van het tennisspektakel genieten onder een heerlijk zonnetje.

Meer berichten