De voorstelling van het Alzheimer Trefpunt is in de burgerzaal van het gemeentehuis in Wierden.
De voorstelling van het Alzheimer Trefpunt is in de burgerzaal van het gemeentehuis in Wierden. (Foto: Jolien van Gaalen)

Voorstelling over dementie: 'Samen dwalen geeft richting'

  Ingezonden

De theatergroep ut Raakt speelt op 21 september op uitnodiging van het Alzheimer Trefpunt Wierden de voorstelling 'Samen dwalen geeft richting' in de burgerzaal van het gemeentehuis in Wierden.

WIERDEN - De voorstelling vertelt over de tijd tussen het stellen van de diagnose 'dementie' en het overlijden van de moeder van één van de actrices. De toeschouwers ervaren dat dementie een ziekte is die bij de nabestaanden verdriet, onmacht en rouw veroorzaakt. Maar dat door dicht bij je dierbare te gaan staan ook kostbare en fijne momenten mogelijk zijn.

Deze toneelvoorstelling is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente die te maken hebben met dementie bij zichzelf of hun omgeving. Er zin maximaal 60 plaatsen, dus aanmelden is noodzakelijk. De voorstelling begint om 14.00 uur in de burgerzaal. Zoals gewoonlijk zijn er geen kosten verbonden aan het bijwonen van deze bijeenkomst van het Alzheimer Trefpunt Wierden. Voor bezoekers staan koffie en thee klaar.

Aanmelden kan tot vrijdag 13 september via maatwerkwierden@stichtingdewelle.nl of telefonisch via 0546-57 16 93 op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.

Meer berichten