Foto:

Evenmens zoekt vrijwilligers voor project Samen Verder

  Ingezonden

TWENTE - Evenmens zoekt vrijwilligers voor het project Samen Verder. Hierbij lopen wandelcoaches letterlijk en figuurlijk een eindje mee met mensen die middenin een rouwproces zitten. De bedoeling van de wandelingen is om mensen met een verlies bij elkaar te brengen. In het najaar van 2019 staan nog vijf wandelingen gepland. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwillige wandelcoaches. Evenmens zoekt mensen met coachende kwaliteiten die hierbij willen helpen. De coach geeft individuele aandacht, is klankbord en steunpunt. Mensen die geen affiniteit hebben met wandelen, kunnen ook bij Evenmens terecht voor individuele begeleidingsgesprekken. Ook hiervoor wordt gezocht naar vrijwilligers.

De vrijwillige coaches willen graag iets betekenen voor een ander. Evenmens ondersteunt dat met een training, zodat de nieuwe vrijwillige coaches opgeleid en voorbereid zijn op hun rol. Daarbij krijgen ze handvatten voor het coachen, versterken hun eigen talenten en ze leren van elkaar door intervisie. De eerstvolgende bijeenkomst voor coaches is op 27 augustus. Neem dan voor meer informatie contact op met Ina Versmissen via iversmissen@evenmens.nl of 0548-63 88 30.

Het vertrek van de wandelingen is altijd om 10.00 uur vanaf het Buitencentrum aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. Iedereen uit de wijde omgeving is welkom om mee te wandelen. De wandelingen vinden plaats op 26 september, 31 oktober, 21 november en 19 december.

Meer berichten