In Enter zijn er ook verschillende activiteiten van Stichting De Welle. (Eigen foto)
In Enter zijn er ook verschillende activiteiten van Stichting De Welle. (Eigen foto) (Foto: De Welle )

Doe ook mee aan zomeractiviteiten van De Welle

  Ingezonden

Het is volop zomer. Een mooie periode waarin veel mensen de koffers pakken en lekker op vakantie gaan. Het is ook de periode waarin veel reguliere activiteiten niet door gaan in verband met een zomerstop. Voor senioren die niet op vakantie gaan, kan het een heel stille tijd zijn. Daarom heeft Stichting De Welle ook dit jaar weer leuke zomeractiviteiten gepland voor senioren en overigens ook voor de jeugd.

WIERDEN / ENTER - Zo waren er lunchbijeenkomsten in 't Zumpke in Enter, een kennismaking met jeu de boules en een creatieve middag. Ook was er een Talking Dinner bij De Welle, waarbij een driegangendiner werd gecombineerd met inspirerende en boeiende gesprekken. De deelnemers vonden het zeker voor herhaling vatbaar.

Voor alle senioren
Veel gezelligheid, nieuwe ontmoetingen en het verbreden van kennis zijn kenmerkend voor de activiteiten. De zomeractiviteiten en de reguliere activiteiten, die weer starten in september, zijn voor alle senioren. Als men het moeilijk vindt om de eerste keer alleen ergens naartoe te gaan of vervoer nodig heeft, horen medewerkers dit graag.

In augustus staat er een huifkartocht in Enter (7 augustus) en in Wierden (20 augustus) gepland. Aanmelden is nog mogelijk.

Bespreken
Voor al onze activiteiten geldt dat iedereen van harte welkom is. Als mensen niet goed weten wat er allemaal te doen is, informeren medewerkers van De Welle hen graag. Ook in de zomer zijn we elke ochtend bereikbaar en maken we graag een afspraak om wensen en mogelijkheden te bespreken.

Hiervoor kan contact worden opgenomen met Kitty van de Steege of Marianne Pekkeriet, beiden op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur bereikbaar via 0546-57 16 93. Mailen kan ook: k.vdsteege@stichtingdewelle.nl of m.pekkeriet@stichtingdewelle.nl.

Meer weten?
Meer informatie over de Stichting De Welle is te vinden op de website

Meer berichten