Bij de beachparty op het Lageveld zorgen onder anderen dj's voor muziek en zijn er diverse andere activiteiten. (Foto: Jolien van Gaalen)
Bij de beachparty op het Lageveld zorgen onder anderen dj's voor muziek en zijn er diverse andere activiteiten. (Foto: Jolien van Gaalen) (Foto: )

Beachparty voor Wierdense jeugd

  Ingezonden

door Stichting De Welle

Jongerenwerk van Stichting De Welle houdt op vrijdag 16 augustus een beachparty voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar uit de gemeente Wierden. Dit in samenwerking met Het Lageveld.

WIERDEN - De beachparty vindt plaats ter hoogte van Het Paviljoen en duurt van 14.00 tot 20.00 uur. Dj's draaien op het drijvende vlot en er zijn verschillende andere activiteiten.

Een bandje inclusief twee consumpties kost 5 euro in de voorverkoop en 7,50 euro bij het evenement zelf. Voor voorverkoop kan een appje gestuurd worden naar Stefanie Slot via 06-81 79 16 22. Een DM op Facebook of Instagram kan ook. Op sociale media van Jongerenwerk komen berichten over afhaalmomenten en -locaties.

Wil je meehelpen?
Het jongerenwerk van De Welle zoekt nog enkele jongeren uit de gemeente Wierden die willen meehelpen met de aankleding en met de muziek (dj's, bands). Bij aankleding valt te denken aan zagen, bouwen en schilderen.

Ben of ken jij zo iemand? Aanmelden kan via bovenstaand telefoonnummer of via DM op social media.

Meer berichten