Foto: Luchtvermaak Wierden

Mooie afsluiting seizoen voor postduivenvereniging Luchtvermaak

  Ingezonden

Het seizoen van postduivenvereniging Luchtvermaak Wierden zit er bijna op. Afgelopen weekend waren de laatste vluchten op korte afstand voor zowel oude als jonge duiven. De duiven gingen gezamenlijk naar Quiverain op ongeveer 300 kilometer van Wierden. De oude en jonge duif van Jan Karsten kwamen bijna tegelijk terug op het hok. Met een snelheid van net geen 100 kilometer per uur is te zien dat de jonge duiven nu steeds constanter aan de oude presteren. 

WIERDEN - Hierbij de uitslag van de vlucht voor oude duiven. De kampioen op de korte afstand is Jan Karsten op plaats 1, 2,3,4,6, 7, 9 en 10. Op de vijfde plaats staat Marinus Braakman. Hennie Scholten neemt de achtste plaats voor zijn rekening. 

De uitslag van de vlucht voor jonge duiven is als volgt. De plaatsen 1,4,5,6 en 7 zijn voor Jan Karsten. René Kerkdijk bezet de plaatsen 2 en 9. Herintreedster Wendy Eertink is te vinden op de derde plek. Harry van de Nieuwboer is tevreden met plaats 9 en Greetje Wolf-Kerkdijk sluit dit rijtje af.

Tot slot was er een dagfond editie langste vluchten. Hierbij waren de plaatsen 1 tot en 3 voor Jan Karsten. 

De postduivenvereniging feliciteert iedereen met deze mooie resultaten. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden