Marjolijn viert het 25-jarig van haar hondentrimsalon Dream met een leuke winactie op Facebook. Eigen foto.
Marjolijn viert het 25-jarig van haar hondentrimsalon Dream met een leuke winactie op Facebook. Eigen foto. (Foto: Bertine Hospers)

Hondentrimsalon Dream viert 25-jarig jubileum met unieke actie

  Ingezonden

Het is feest bij Hondentrimsalon Dream. De salon van Marjolijn Koster bestaat 25 jaar. Marjolijn zelf loopt nog langer mee in het hondentrimvak en weet als geen ander wat er bij een hondenshow komt kijken en waaraan de hond moet voldoen.

WIERDEN - Ze heeft namelijk heel Europa afgereisd en aan hondenshows meegedaan. In Frankrijk, Italië, Duitsland, België, Polen, Engeland en Ierland is Marjolijn dan ook geen onbekende. Vaak viel ze met haar honden in de prijzen. Dat viel ook op bij de organisatie van de Oster European Tournament of Champions. Aan deze prestigieuze show mag je alleen op uitnodiging deelnemen. Verder is Marjolijn drie maal uitgezonden voor het Nederlandse team en nam ze deel aan de wereldkampioenschappen. Samen met het Nederlands team behaalde ze de zesde plaats.

Marjolijn Koster glundert: "25 jaar is een hele tijd en ik ben er best trots op. Ook vieren we het feit dat op 1 juli de trimsalon alweer een jaar officieel in Wierden is gevestigd", zo vertelt Marjolijn. "Het was een gok, want ik had een goedlopende salon in Zutphen", zegt Marjolijn. "De liefde maakte dat ik naar Hoge Hexel verhuisde. Op een gegeven moment ben je het op en neer rijden meer dan zat. Dus vorig jaar besloten definitief de salon vanuit Wierden te runnen. Natuurlijk kun je niet verwachten dat je Zutphense klanten ook 'meeverhuizen'. Toch kan ik nu zeggen dan een aantal klanten uit Zutphen de weg naar Wierden hebben gevonden. Daar ben ik blij mee, want je gaat de hondjes die je jaren hebt getrimd toch missen, net als de goede contacten met hun baasjes."

Winactie
Om de festiviteiten te benadrukken heeft Marjolijn een 'Gun een ander een winactie' bedacht. In deze tijd van selfies en egocentrisch gedrag vindt Marjolijn het belangrijk oog te houden voor de medemens en een ander ook eens iets te gunnen. Op de Facebookpagina van Dream is de winactie te vinden. De bezoeker kan een hond-kat-konijn-cavia-bezitter taggen en aangeven waarom die persoon voor zijn/haar dier een gratis trimbehandeling heeft verdiend. De winnaar wordt op 16 juli bekendgemaakt. De trimster glimlacht bescheiden. "Laten we de sociale media ook maar eens wat socialer maken zo."

Hondentrimsalon Dream is gevestigd aan de Rijssensestraat 13 b, achterin het pand van De Dierspecialist. Honden, katten, konijnen en cavia's zijn welkom.

Meer berichten