Het is weer genieten bij het vijverconcert van Harmonie Sint-Jan met een Italiaans tintje.
Het is weer genieten bij het vijverconcert van Harmonie Sint-Jan met een Italiaans tintje. (Foto: Harmonie Sint Jan)

In Italiaanse sferen bij mooi vijverconcert

  Ingezonden

Muziekliefhebbers kunnen op vrijdag van 5 juli genieten van livemuziek in de open lucht. Harmonie Sint Jan geeft dan een concert bij de vijver van het gemeentehuis in Wierden.

WIERDEN - Het is een mooi moment om alvast in de vakantiestemming te komen. Dit jaar blaast er een Italiaanse zeewind door het programma. Onder leiding van Egbert van Groningen brengt het A-orkest bekende muziek ten gehore, zoals Tancredi van Rossini, Viva Italia en Pirates of the Carribean.De slagwerkgroep van de Harmonie Sint-Jan onder leiding van Marcel van Nieuwland maakt het programma compleet. Het vijverconcert begint om 20.00 uur. Er zijn een beperkt aantal zitplaatsen aanwezig. Mochten bezoekers zeker willen zijn van een zitplaats, dan kunnen zij zelf een stoel meenemen. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt gewaardeerd. Zoals gebruikelijk kan men een drankje kopen aan de bar.

Zeewind?
De weersvooruitzichten zijn goed ten tijde van het ter perse gaan van deze krant. Maar mocht het onverhoopt gaan regenen, dan wordt het concert verplaatst naar De Passie aan Akkerwal 2 in Wierden. Vooraf zal hierover een bericht op de diverse kanalen van social media van Harmonie Sint-Jan geplaatst worden.

Kijk voor meer informatie over Harmonie Sint Jan op de website.

Meer berichten