Deelnemers aan de audities voor de JeugdKunstAcademie kunnen bijvoorbeeld een tekening maken. Foto: Kaliber Kunstenschool.
Deelnemers aan de audities voor de JeugdKunstAcademie kunnen bijvoorbeeld een tekening maken. Foto: Kaliber Kunstenschool.

Laat je kunsten zien en sleep een mooie prijs in de wacht

  Ingezonden

door Kaliber

De audities voor de JeugdKunstAcademie van Kaliber Kunstenschool staan weer voor de deur, en dit jaar is er een mooie prijs te winnen. De winnaar van de beste auditie ontvangt een korting van maar liefst 100 euro op het cursusgeld en een mooie bokaal.

ALMELO - De JeugdKunstAcademie is bedoeld voor kinderen en jongeren tussen 8 en 18 jaar die helemaal voor kunst gaan. Een jaarcursus heeft zes modules van vijf lessen, allemaal met een eigen inhoud. Komend schooljaar komen bijvoorbeeld modules Crossmedia Design, Sculpture en Moving Images aan bod. Denk daarbij aan onderwerpen als videokunst, gipssculptuur, glaskunst, streetart en webdesign.
Deelnemers kunnen bijvoorbeeld een zelfportret maken door middel van een tekening, foto, film, maquette of ruimtelijk werk. Tijdens de auditie bespreek je je werk met onze docenten. Heb je meer werk? Neem gerust je portfolio mee. De audities vinden plaats op donderdag 27 juni om 18.30 uur bij de Elisabethhof 2 in Almelo. Aanmelden kan via de website. 

Meer berichten