De lentefair is een buitengebeuren met uiteraard een groot aanbod aan bloemen en planten. Eigen foto.
De lentefair is een buitengebeuren met uiteraard een groot aanbod aan bloemen en planten. Eigen foto. (Foto: Groei en Bloei Almelo)

Beleef de lente bij gezellige fair in het Almelose Beeklustpark

  Ingezonden

Groei en Bloei Almelo en omstreken houdt jaarlijks een lentefair in het Beeklustpark in Almelo. Deze keer wordt de fair gehouden op zaterdag 11 mei van 11.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis.

ALMELO - De lentefair is een kleinschalige markt voor iedereen die van het buitengebeuren houdt. Het is een gezellig evenement met allerlei kramen en deelnemers.

Het aanbod is zeer divers. Natuurlijk zijn er veel planten, struiken en heesters te koop. Er staan kramen met fuchsia's, grassen, salvia's, heesters, eenjarige planten en bijzondere vaste planten. Naast tuinplanten zijn er tuinartikelen en leuke accessoires van keramiek, glas of wilgentenen voor in de tuin verkrijgbaar. Ook zijn er kramen met manden, serviesgoed, lampen en kaarten en verschillende etenswaren, zoals honing, jam, aardbeien en asperges.

De eigen afdeling van Groei & Bloei is aanwezig met een informatiekraam, waar ook gekweekte stekken van leden verkocht worden. In de bloemschikkraam staan grote en kleine bloemstukken die voor een vriendelijk prijsje verkocht worden en waar de standhouders naar wens bloemstukken maken.

Kinderen kunnen zich laten schminken en hun nagels laten lakken. Nieuw dit jaar is een tweedehands tuinboekenkraam. Er is een kleine verloting waar leuke prijsjes te winnen zijn. Aan een hapje en drankje is ook gedacht. Groei & Bloei heeft een eigen koffie- en theekraam, waar ook een lekker stukje gebak te koop is. Voor de koepel in het park is een gezellig terras met muziek. Dit wordt verzorgd door de Jennnechies.

Mensen die graag nieuwe en groene inspiratie op willen doen voor huis en tuin, zijn bij de lentefair aan het goede adres.

Het Beeklustpark bevindt zich aan de Ledeboerslaan 3 in Almelo. Parkeren kan bij het Vincent van Gogh winkelcentrum. Kijk voor meer informatie over Groei en Bloei Almelo op de website. 

almelo.groei.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden