Chocolade in schijnwerpers bij Wereld Winkel Wierden

  Ingezonden
Door chocolade op 11 mei in de spotlight te zetten wil de Wereld Winkel Wierden laten zien hoe belangrijk en lekker eerlijke producten zijn.
Door chocolade op 11 mei in de spotlight te zetten wil de Wereld Winkel Wierden laten zien hoe belangrijk en lekker eerlijke producten zijn. (Foto: Ingrid Eidhof)

door Wereld Winkel Wierden

Landelijk staat in het tweede weekend van mei altijd eerlijke handel in de schijnwerpers. Dan laten Wereldwinkels zien hoe lekker, mooi en belangrijk eerlijk verhandelde producten zijn.

WIERDEN - Wereld Winkel Wierden zet dit jaar chocolade in de schijnwerper van onder meer Twente Decadente en Tony's Chocoloney. Twente Decadente Chocolaterie is een interactieve chocolaterie in Hellendoorn. De chocolaterie is een leerwerkbedrijf en biedt, onder begeleiding van een ervaren chocolatier en werkbegeleiders, werkervaring aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het verhaal achter deze (h)eerlijke chocolade past helemaal bij de speerpunten van Wereld Winkel Wierden. Betrokkenheid dichtbij vorm geven door ook social label food-producten op te nemen in haar assortiment. Op het gehele assortiment van Twente Decadente zal 20% korting gegeven worden en ook de repen Tony's Chocoloney worden voor een leuk prijsje aangeboden. Natuurlijk staat een kopje koffie en thee klaar en onder het motto proeven is genieten kan de klant zijn/haar keuze bepalen. Om het nog aantrekkelijker te maken om in de (h)eerlijke kadowinkel rond te struinen is er op zaterdag 11 mei een rad van fortuin. Door een draai aan het wiel te geven kan men het geluk beproeven.Er zijn kortingen van 10%, 20% of zelfs 40% op een non-food product. Dat is nog eens leuk winkelen, zeker met het oog op Moederdag. De winkel aan de Marktstraat 11a is geopend van 09.30 tot 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden