Twentepoort Logistiek gaat ook de zonneauto van Solar Team Twente vervoeren. Eigen foto.
Twentepoort Logistiek gaat ook de zonneauto van Solar Team Twente vervoeren. Eigen foto. (Foto: Twentepoort Logistiek)

Twentepoort nieuwe transportpartner Solar Team

  Ingezonden

Twentepoort Logistiek is de nieuwe partner van Solar Team Twente en zal het volledige binnenlandse transport uit handen nemen. Het betreft vooral onderdelen en mallen, maar ook het transport van de zonneauto zelf zal door Twentepoort Logistiek georganiseerd worden.

WIERDEN - Als expediteur heeft Twentepoort Logistiek zelf aandacht voor duurzaamheid en ligt er focus op bijvoorbeeld het verminderen van zogenaamde lege kilometers. Door het specialisme en grote netwerk transporteurs voor bestemmingen in Oost-Europa, Rusland en Centraal-Azië is er bijna altijd een passende logistieke oplossing. Dit kan zowel regulier wegtransport zijn, maar ook gekoeld en diepvriestransport of speciaal / exceptioneel transport.


"De samenwerking met Solar Team Twente past goed in ons MVO beleid", aldus Gerwin Teunis, teamleider sales. "Intern proberen we zo duurzaam mogelijk te werken en ook in onze dienstverlening staat dit hoog in het vaandel. Het stimuleren van duurzaamheid binnen de transport- en logistieke sector door middel van het partnership met Solar Team Twente is een logische volgende stap." Twentepoort Logistiek organiseert het binnenlandse transport van onderdelen, mallen en de zonneauto. Daarnaast wordt er ondersteund op het gebied van planning en organisatie van logistieke zaken.
Meer informatie over het partnership en Solar Team Twente staat op de website.

Meer berichten