De bezoekers hebben meegedaan aan diverse golfactiviteiten. Foto: golfclub de Koepel.
De bezoekers hebben meegedaan aan diverse golfactiviteiten. Foto: golfclub de Koepel. (Foto: Golfclub de Koepel Wierden)

Jong en oud present bij Open Golfdag van golfclub de Koepel

  Ingezonden

door golfclub de Koepel

Ruim veertig mensen kwamen onlangs samen met hun families, vrienden en/of bekenden naar Golfclub de Koepel in Wierden voor de Open Golfdag. Tijdens dit evenement konden beginnende golfers kennismaken met de sport. Ervaren golfers hadden de mogelijkheid om een kijkje te nemen op de golfbaan.

WIERDEN - De bezoekers hebben meegedaan aan clinics onder leiding van PGA-golfprofessional Garry Jack en een aantal enthousiaste leden. Zij hebben de aanwezigen laten zien hoe je een club vasthoudt, hoe je de bal kunt chippen en hoe je de bal een flinke klap kunt geven, zoals op televisie is te zien. Op de putting green maakten de vrijwilligers de bezoekers wegwijs in verschillende golfvaardigheden.
De sportieve gasten, jong en oud, gingen de uitdaging aan. Ze speelden op een parcours dat op een deel van de achttien holes-golfbaan was uitgezet. Enthousiast deden ze allemaal mee aan een hole in one-wedstrijd en een longest drive-wedstrijd die kans boden op mooie prijzen. Na alle inspanningen en ontdekkingen werd er natuurlijk een consumptie genuttigd op het zonnige terras met prachtig uitzicht over de baan. Golfclub de Koepel heeft een gezellig en gastvrij clubhuis met restaurant 'Salute', waar men naderhand nog bleef voor een drankje of om een hapje te eten.

Mensen die verhinderd waren, maar wel interesse hebben in de golfsport, kunnen op werkdagen contact opnemen met het secretariaat van de golfclub voor meer informatie over bijvoorbeeld het 9-stappenplan, baanpermissie en clubhandicap, het jeugdprogramma en de verschillende lidmaatschapsmogelijkheden. Het secretariaat van Golfclub de Koepel is bereikbaar op (0546)- 574 070 of via info@golfclubdekoepel.nl.

In 2020 is er weer een Open Golfdag. In de tussentijd zijn er veel andere activiteiten voor zowel leden als niet-leden. Kijk voor meer informatie op de website van de golfclub.

Meer berichten