Om het project te ondersteunen zijn er ook laten te koop van 5, 10, 15 en 20 euro. Foto: Karin Schooten.
Om het project te ondersteunen zijn er ook laten te koop van 5, 10, 15 en 20 euro. Foto: Karin Schooten. (Foto: Karin Schooten )

Beautysalon ondersteunt goed doel

  Ingezonden

Beautysalon Just for You aan de Tolgaarde 2 in Wierden zet zich tot en met 11 mei in om geld op te halen voor het project Hairdressers for Nepal. Dit team geeft een kappersopleiding aan vrouwen in Nepal om hen een kans te bieden op een betere toekomst.

WIERDEN - De salon ondersteunt dit project door per verkocht product of behandeling een deel daarvan te doneren aan dit goede doel. Ook zijn er loten te koop, waarbij deelnemers kans maken op een prijs uit de salon.De inspiratie voor ondersteuning van dit project ligt in het programma Floortje naar het einde van de wereld. Zij is in 2016 afgereisd naar Surkhet in Nepal om Maggie Doyne te bezoeken. Doyne is mede-oprichter van BlinkNow met onder meer een weeshuis, school en kliniek. Daarnaast is zij voogd van 51 kinderen. Het team van Hairdressers without Borders vertrekt in het najaar naar Nepal om vrouwen op te leiden. Ook zijn zij in onderhandeling om in samenwerking met BlinkNow een beauty- en hairsalon te openen in Surkhet.

De actie van de Wierdense beautysalon is op 15 april begonnen en duurt nog tot en met zaterdag 11 mei.

Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten