Foto: Henk Steen

Strijden om de cup bij schoolvoetbal

  Ingezonden

Voor de 44e keer houdt de voetbalvereniging SVZW het schoolvoetbaltoernooi op maandag 9 en dinsdag 9 april. Alle scholen uit het dorp Wierden hebben zich aangemeld. Dit jaar doen er achttien jongensteams en vijftien meisjesteams mee. De jongens strijden om de 'Sterk Langs De Lijn Cup' en de meisjes gaan voor de 'OVM Twente Cup'. De wedstrijden beginnen maandag 8 april om 17.00 uur en op dinsdag 9 april om 16.20 uur.

WIERDEN - De halve finales worden dinsdag vanaf 18.15 uur gespeeld. De finale van de meisjes start om 19.00 uur en de jongensfinale start om 19.30 uur. Direct na deze finale zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Ook wordt het kanariepietjestoernooi gehouden. De opzet van dit toernooi is om de jongens en meisjes uit groep 2 van de basisschool op een speelse manier met het voetbal in aanraking te laten komen. Alle teams worden begeleid door jeugdspelers van de club. Vanaf 16.00 uur wordt er gespeeld op het hoofdveld van SVZW. Ook de spelertjes doen hun uiterste best om de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. Na afloop krijgen alle spelertjes een mooi aandenken aan dit toernooi.

Tekst: Schoolvoetbalcommissie SVZW / Foto's: Henk Steen

Meer berichten