Neem een kijkje bij open dag Golfclub De Koepel

  Ingezonden

Golfclub de Koepel in Wierden wil dit jaar iedereen die belangstelling heeft voor golf laten kennismaken met de sport tijdens de Open Golfdag op zaterdag 13 april. Van 12.00 tot 17.00 uur op het golfcomplex aan de Rijssensestraat 142a allerlei activiteiten voor jong en oud.

WIERDEN - Voor mensen die willen kennismaken met de golfsport is er een clinic, waarbij het accent ligt op lange slagen en het putten (de slag van de bal naar de hole vanaf de green). Kinderen kunnen natuurlijk ook meedoen aan deze clinic. Speciaal voor de jeugdige spelers is er een uitdagend en leuk pitch- en putt-parcours, waarbij zij met zo min mogelijk slagen moeten rondkomen. Deelnemers maken kans op een mooie prijs. Daarnaast is er een hole-in-one en longest wedstrijd voor jong en oud. Bezoekers die het golfballetje in één keer in de hole weten te slaan of de golfbal het verste weg slaan van iedereen gaan niet met lege handen naar huis.

Iedereen die altijd al eens bij Golfclub De Koepel heeft willen golfen, maar nog niet over een golfvaardigheidsbewijs beschikt, krijgt op deze dag de kans. Onder begeleiding van vrijwilligers mogen zij drie holes golfen en ontdekken hoe leuk de sport is. Golf is bij uitstek een sport die je samen kunt beoefenen, ongeacht leeftijd of speelsterkte. Wat golf nog eens extra leuk maakt is dat het meerdere spelvormen kent. Golfclub de Koepel biedt daarbij gezelligheid en gastvrijheid op één van de mooiste golfbanen in Twente. Belangrijk beginsel van Golfclub de Koepel is dat iedereen zich er welkom voelt; van beginnende tot gevorderde golfers, van jong tot oud.

Belangstellenden kunnen zich op zaterdag 13 april tussen 12.00 en 17.00 uur melden bij het secretariaat van Golfclub De Koepel. Onder het genot van een kopje koffie wordt alles uitgelegd over de golfsport en de golfclub. Als bezoekers na de Open Golfdag enthousiast zijn geworden en verder willen kennismaken met de beginselen van golf zijn er proeflidmaatschappen. Een proeflidmaatschap is voor zes maanden en al mogelijk vanaf 204 euro voor jeugdleden tot 21 jaar en 510 euro voor volwassenen. Dit proeflidmaatschap is er voor de beginnende en voor de ervaren golfer. Proefleden kunnen onbeperkt gebruik maken van alle oefenfaciliteiten. Voor beginners zijn zes groepslessen van één uur inbegrepen. Deze worden gegeven door PGA-golfprofessional Garry Jack. Aanschaf van golfclubs is in deze periode niet noodzakelijk voor de beginner. Gevorderde golfers die een proeflidmaatschap afsluiten kunnen onbeperkt golfen op de 18 holes-baan en ook deelnemen aan diverse wedstrijden. Er is ook een speciaal familieproeflidmaatschap. Als mensen daarna besluiten lid te worden, zijn de eerste twee maanden van het vervolglidmaatschap gratis.

Mensen die zaterdag 13 april verhinderd zijn, maar wel interesse hebben kunnen op werkdagen contact opnemen met het secretariaat van Golfclub de Koepel via (0546) 574 070 of info@golfclubdekoepel.nl. Meer informatie staat ook op de website.

Meer berichten