Aan de ATB run bike run kunnen zowel wedstrijdatleten als recreanten meedoen. Foto: Niek Huttinga.
Aan de ATB run bike run kunnen zowel wedstrijdatleten als recreanten meedoen. Foto: Niek Huttinga. (Foto: Niek Huttinga)

Nieuwe onderdelen bij ATB Run Bike Run

  Ingezonden

WIERDEN - Triathlonvereniging Argo houdt op zondag 3 maart de Sans-online ATB run bike run rondom Het Lageveld.

"De wedstrijd biedt voor de wedstrijdatleet een uitdagend parcours", aldus een woordvoerder. "Voor de wat meer recreatieve atleet is er een afstand die voor iedereen goed te doen is." Het evenement heeft een nieuwe naamsponsor: Sans-online. "Daar zijn we erg blij mee. Met onder meer de steun van deze sponsor willen wij proberen de wedstrijd groter te maken." Deelnemers kunnen zowel individueel als in duo's meedoen. De afstanden zijn vijf kilometer lopen, twintig kilometer mountainbiken en 2,5 kilometer lopen.

Nieuw dit jaar zijn series voor de jeugd. "We hebben een minicross run bike run voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Zij lopen 1.25 kilometer, fietsen vijf kilometer en rennen 1.25 kilometer. Daarnaast is er een onderdeel voor jonge sportievelingen van 12 tot 16 jaar. Deze bestaat uit 2.5 kilometer lopen, 6.5 kilometer fietsen en 1.25 kilometer lopen. Voor de jeugd is er een iets aangepast parcours die geschikt is voor de elke fiets. Een helm is voor iedereen verplicht."

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website.

Meer berichten