Informatiegids Wierden valt vanaf deze week op de mat

  Ingezonden
De voorkant van de nieuwe gids voor de gemeente Wierden. Foto: Akse Media.
De voorkant van de nieuwe gids voor de gemeente Wierden. Foto: Akse Media. (Foto: lithmv)

door Akse Media

WIERDEN / ENTER - De informatiegids Wierden 2019 wordt vanaf deze week bezorgd in de gemeente Wierden. De gids is gemaakt door Akse Media.

 "De gids is een handige leidraad bij het zoeken naar informatie in de gemeente: er staat informatie in over uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven", aldus een woordvoerder.Inwoners die na 19 februari nog geen gids hebben ontvangen kunnen hun adresgegevens mailen naar info@aksemedia.nl. onder vermelding van informatiegids Wierden. De gids is ook digitaal beschikbaar. Daarnaast is bij de gemeente een exemplaar af te halen.

Naast de (digitale) gids is er een gratis Germeentegids App. "Hiermee zijn 1.9 miljoen actuele adressen in Nederland altijd en overal te raadplegen. Hierbij bestaat de mogelijkheid om vanuit een vermelding een website te bezoeken of telefonisch contact op te nemen met een organisatie, vereniging of bedrijf. Ook beschikt de app over een route functie."

De informatiegids is gedrukt op gecertificeerd papier en mede tot stand gekomen dankzij de medewerking van verenigingen, instellingen en adverteerders.

Wijzigingen zijn door te geven via redactie@aksemedia.nl onder vermelding van informatiegids Wierden of bel naar (0223)- 673 010. Daarnaast is het mogelijk om wijzigingen door te geven met behulp van de mutatiebon achterin de (digitale) gids.

Meer berichten