Foto: De Klup Almelo

Doe mee met KreaKlup Enter

  Ingezonden

De KreaKlup Enter van Stichting de Klup Twente is twee keer per maand (elke tweede en vierde dinsdag) van 18.45 tot 20.45 uur te gast bij activiteitencentrum 't Zumpke.

ENTER / ALMELO - Onder leiding van Klupvrijwilligers wordt er van alles gedaan: knutselen, spelletjes doen, bingo, creatieve, muzikale of andere workshops en filmavonden. Soms zijn er wandelingen en andere uitjes in de buurt. Daarnaast kookt en eet de groep gezellig een keer of vijf per seizoen met elkaar.

Deze activiteit is bedoeld voor mensen met een lichte en matige verstandelijke beperking vanaf ongeveer 16 jaar. 't Zumpke aan de Reggestraat 85 is rolstoeltoegankelijk. De kosten bedragen 15,75 euro per maand, dit is inclusief lidmaatschap Klup, materialen, uitjes en vijf keer per seizoen een maaltijd.

'De KreaKlup' maakt onderdeel uit van de ruim vijftig vrijetijdsactiviteiten, die De Klup Twente samen met haar meer dan 400 vrijwilligers vanuit het Meester Siebelinkhuis in Almelo houdt in negen Twentse gemeenten. Stuur voor meer info of een afspraak om een keertje vrijblijvend een kijkje te gaan nemen aanmelden een mail naar margreet@deklup.nl.

Meer informatie staat ook op de Facebookpagina van Stichting De Klup Twente en de website.

Meer berichten