Foto:

Wie heeft een idee voor uitje voor heren?

  Ingezonden

WIERDEN - De Mooi Meegenomen bus is onlangs vertrokken naar Tilligte naar een grote modezaak!

Aan boord van de bus deze keer, hoe kan het ook anders, alleen maar dames. De bus haalt de deelnemers op: eerst in Wierden, tuft dan naar Enter voor een aantal deelnemers. Een prachtig initiatief van de Welle. Elke keer is er een behalve de chauffeur een extra begeleider Deze keer zijn het Henk en Truus Noltes, een echtpaar uit Wierden, die zelf ook enthousiast zijn. Al een paar jaar gaan ze zo eens per zes weken met de bus op stap. Er zijn meer chauffeurs en begeleiders die dit voor hun rekening nemen. Het is een leuke vrijwilligersklus.

Wilt u ook eens mee met de Mooi Meegenomen bus? Of wilt u liever eerst wat meer informatie? Neem contact op met de Welle 0546-571693. Op de foto Henk en Truus, de sneeuw is voor hen geen bezwaar, ze helpen iedereen de bus in. De rollator kan mee en zelfs een rolstoel zal passen.

Er is al een aantal uitjes gepland, de komende maanden. De Welle doet een oproep: wie heeft een idee voor een dagje uit dat nu eens speciaal geschikt is voor de heren! Stuur uw idee naar maatwerk@stichtingdewelle.nl of bel 0546-571693.

Meer berichten