Foto: Atletiekvereniging Twenterand

Sportieve afsluiter van 2018 op het Lageveld

  Ingezonden

WIERDEN -  Hardlopers en wandelaars hebben 2018 sportief afgesloten door mee te doen aan de inmiddels traditionele Lageveldloop by night. Zij hebben in het donker hardgelopen of gewandeld op het Lageveld: over het strand, de heuvels en door het bos.

Het evenement is geen wedstrijd, maar een gezellige funrun."Voor de deelnemers was dit een bijzondere ervaring", aldus een woordvoerder. "Alle ingrediënten waren aanwezig: mooi weer, lichtjes, enthousiaste deelnemers én een mooi donker parcours. Deelnemers hadden de keuze om één of twee rondes van 2,5 kilometer af te leggen. De meeste lopers hadden zich mooi uitgedost met leuke lampjes. Het was prachtig om te zien hoe de verlichte lopers zich in een lijn voortbewogen over het donkere en mysterieuze parcours."Na afloop was er gelegenheid om gezellig na te praten bij het paviljoen.

Valentijnscross
De volgende Lageveldloop, de Valentijnscross, is op zaterdag 9 februari. De organisatie is in handen van Atletiekvereniging Twenterand. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten