Foto: Harmonie Wierden

Verrassend Nieuwjaarsconcert van Harmonie Wierden

  Ingezonden

Muziekvereniging Harmonie Wierden houdt op zaterdag 12 januari het traditionele Nieuwjaarsconcert. Het concert begint om 19.30 uur in de Gereformeerde Kerk. De toegang is gratis.

WIERDEN - Aan het concert wordt medewerking verleend door het A-orkest, het A­-slagwerkensemble, B-orkest, jeugdslagwerkgroep, C-orkest, AMV-groepen en leerlingen. Het programma wordt geopend door het A-slagwerkensemble onder leiding van Perry Reimink. Zij laten verrassende slagwerkcompositities horen. Ook wordt samen met de jeugdslagwerkgroep opgetreden.

Het B-orkest, onder leiding van Johanna Hoekman, heeft een programma met werken als The Fifth of Beethoven, Instant Concert, Happy New Year, Carmen en Orpheus. Ook zal een solistenduo worden begeleid in het werk The Elephant and the Fly. Na de pauze is het podium voor het A-orkest onder leiding Maarten van de Kolk met een typisch Nieuwjaarsprogramma. Zo zal er muziek klinken van vader en zoon Strauss, Elvis Presley, Leonard Bernstein, Alfred Reed en Giuseppe Verdi. Ook zal het A-orkest voor een optreden worden aangevuld met alle leden van B- en C-orkest, de jeugdslagwerkgroep, AMV-groepen en alle leerlingen, onder de titel All Together.

De presentatie van de avond is in handen van Rob Kortenhorst.

Meer berichten