Foto: De Welle

Samen met buurtgenoten lunchen

  Ingezonden

WIERDEN - Stichting Welle houdt elke week een wijklunch in het Oosterhoes aan de Dahliastraat. "Op deze manier kunnen mensen hun wijkgenoten ontmoeten", aldus een woordvoerder.

"Slager Berend Hoff zet elke week een gezonde driegangenlunch op tafel. De vrijwillige gastvrouwen zorgen voor een gezellige sfeer en prima bediening." Iedere derde donderdag van de maand inspireert de slager het lunchmenu op een thema. De lunch begint om 12.00 uur, inloop is vanaf 11.45 uur. De kosten bedragen 8,50 euro per persoon. Het thema van de buurtlunch op donderdag 17 januari is winter. Als het buiten koud wordt, is het tijd voor stevige groenten, zoals pastinaak, pompoen, bieten, spruitjes, wortel, witlof en kool. Welke ingrediënten de lunch precies bevat en wat er op tafel komt is nog een verrassing.

Reserveren voor deze buurtlunch is noodzakelijk. Dit kan tot en met maandag 14 januari. Neem hiervoor contact op met stichting De Welle. Eventuele dieetwensen of vervoersproblemen kunnen doorgegeven worden. Tegen een kleine vergoeding rijdt een vrijwillige chauffeur van de vervoersdienst Maatwerk mensen naar een activiteit of afspraak toe.

Contact opnemen met De Welle kan telefonisch via 0546-57 16 93 of via de e-mail maatwerkwierden@stichtingdewelle.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden