Deze dames zijn verantwoordelijk voor de activiteiten bij het Reggedal op vrijdagmiddagen.
Deze dames zijn verantwoordelijk voor de activiteiten bij het Reggedal op vrijdagmiddagen. (Foto: Roselien Slagers )

Activiteiten: aangenaam verzetje

  Ingezonden

ENTER - Stichting De Welle zet in deze krant regelmatig vrijwilligers in het zonnetje. Deze keer de vrijwilligers van de vrijdaginloop op het Regggedal in Enter.

"De activiteit is op de locatie op het Reggedal, maar niet van het Reggedal", zeggen de dames Marlies, Annie, Annemarie Hendrika, Annemarie en Nel nadrukkelijk."Het is juist leuk als we mensen van buiten binnenhalen op het Reggedal. Veel meer dan vroeger wonen mensen nog zelfstandig. Juist voor deze groep mensen kan een activiteitenmiddag een aangenaam verzetje zijn. Ook biedt het de mogelijkheid om eens anderen te ontmoeten. Natuurlijk zijn de bewoners van het Reggedal ook altijd welkom."

Van knutselen tot high tea
Er worden diverse activiteiten gehouden, onlangs hebben deelnemers nog cd's versierd tot kerstartikel voor in de boom, voor het raam of aan de deur. Op andere vrijdagmiddagen wordt er bingo of een ander spelletje gespeeld of verzorgen de vrijwilligers een high tea. Belangstellenden zijn van 14.30 tot 16.00 uur van harte welkom bij het Reggedal. "Vooraf aanmelden is nodig, kom gerust eens langs."

Ook vrijwilliger worden? Kijk dan eens op Wierden Doet voor een passende functie.

Meer berichten