Dwight Dissels present bij Share&Connect in Wierden

  Ingezonden
Dwight Dissels is op zondag 2 december present bij Share&Connect in Wierden.
Dwight Dissels is op zondag 2 december present bij Share&Connect in Wierden. (Foto: Ichtus / Dwight Dissels)

door Ichtus

WIERDEN - Dwight Dissels, onder meer bekend van The Passion 2017, treedt zondag 2 december op tijdens Share&Connect, een initiatief van de Ichtus-gemeente in Wierden. "Het event heeft een open en ontspannen karakter, waarbij iedereen welkom is", aldus een woordvoerder.

Spreker van de ochtend is Orlando Bottenbley. De twee identieke diensten beginnen om 9.00 en 11.15 uur en vinden plaats bij Jacobsonstraat 8A in Wierden."In 2017 brak Dwight door als zanger door zijn deelname aan The Voice of Holland. De reis bij The Voice stopte voor de zanger bij de halve finale, maar al gauw breidde hij zijn bekendheid uit met zijn vertolking van Jezus tijdens de uitzending van The Passion later dat jaar. Sindsdien treedt hij veel op en weet hij met zijn soulvolle stem met ieder concert feelgood-muziek van kwaliteit over te brengen."

"Spreker Orlando Bottenbley brengt tijdens Share&Connect een korte boodschap. Naast het hoofdprogramma is er tijdens de ochtend voor de kinderen in de leeftijdscategorie groep 1 tot en met 8 een eigen bruisend programma. Voor de allerkleinsten is er oppas bij de crèche. Na afloop is er voor iedereen koffie en thee tijdens een gezellig samenzijn."

De toegang tot het event is gratis. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten