Michel brengt de natuur dichtbij

  Ingezonden
 Door gebruik te maken van fotohutten komen dieren vaak erg dichtbij. Foto: Michel Wissink.
 Door gebruik te maken van fotohutten komen dieren vaak erg dichtbij. Foto: Michel Wissink. (Foto: Michel Wissink)

HOLTEN / WIERDEN - Michel Wissink uit Wierden exposeert met natuurfoto's in de dependance van het Kulturhus aan de Tuinstraat in Holten.

Michel is opgegroeid in Holten. Al op jonge leeftijd was hij vaak in de Sallandse natuur te vinden, wandelend of fietsend en veelal gewapend met zijn verrekijker.In zijn tienerjaren werd hij enthousiast voor sterrenkunde. Op zijn 18e verjaardag kreeg hij zijn eerste Praktica-spiegelreflexcamera. Hiermee maakte hij met behulp van zijn telescoop foto's van de sterrenhemel. Pas op een veel later moment heeft hij zijn hobby's fotografie en natuur gecombineerd tot een nieuwe hobby: natuurfotografie.Nu fotografeert hij vooral vogels en landschappen, af en toe gaat hij op pad voor macrofotografie. Dit doet hij meestal op wandel- of fietsafstand van zijn woonplaats Wierden. Zijn eigen achtertuin is ook een dankbaar onderwerp in zijn afbeeldingen. Door gebruik te maken van camouflage- en schuilmogelijkheden, zoals fotohutten, komen dieren vaak erg dichtbij.

De expositie van Michel Wissink met deels nieuw werk uit dit jaar duurt tot en met 23 februari 2019 en kan gratis worden bekeken op maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren.

Meer berichten