Foto: Stichting Plé-Bek bie Hek

Mooie opbrengst Plé-Bek bie Hek voor de Zonnebloem

  Ingezonden

door stichting Plé-Bek bie Hek

WIERDEN - De Wierdense afdeling van de Zonnebloem heeft een schenking van 2500 euro ontvangen van de Stichting Plé-Bek bie Hek. De editie die in september is gehouden, was wederom een groot succes. Een sfeermakende band, gezellige muziek van de dj's en originele playbackacts zorgden voor een geweldige avond.

Omdat de Zonnebloem Wierden steeds minder geld krijgt van de landelijke vereniging om extra activiteiten te organiseren en de regionale afdeling van de Zonnebloem 60 jaar bestaat is de opbrengst gebruikt voor een feestelijke dag voor leden, oud-leden, gasten en genodigden.

Stichting Plé-Bek bie Hek is een vrijwilligersorganisatie die zich tot doel heeft gesteld om ieder jaar samen met de gemeente maatschappelijk geëngageerde instellingen te belonen met de opbrengst van een playbackshow door middel van een avondverloting en een regionale loterij. De vele externe sponsoren hebben een grote inbreng in het prijzengeld en in de prijzen die op de avond van de playbackshow worden verloot. De mooie opbrengst is dan ook mede aan hen te danken.

Begin volgend jaar zullen wij weer een uitvraag doen voor goede doelen voor de editie van 2019, dus houdt deze krant in de gaten.

Meer berichten