Supertrap speelt Live in Paris en ook Breakfast in America.
Supertrap speelt Live in Paris en ook Breakfast in America. (Foto: Mark Isarin Photography http://www.markisarin.nl)

Supertrap brengt een hommage aan Supertramp

  Ingezonden

NIJVERDAL - Een hommage aan de Britse symfonische-rockgroep Supertramp! Daar gaat de Nederlandse band Supertrap voor zorgen. Op zaterdag 6 oktober staat nieuwe show 'Live in Parijs' op de planken in het ZINiN Theater in Nijverdal.

Supertrap zet de prachtige muziek van Supertramp neer met groot enthousiasme, Britse humor en gevoel, melden ze bij ZINiN. "Sluit je ogen en je hoort en voelt Supertramp. Heb je je ogen open dan ervaar je Supertramp gehuld in prachtig licht en met pakkende visuals. De thema's van toen, zoals liefde, macht en religie zijn nog steeds zeer actueel. Supertrap toont aan dat deze muziek tijdloos is. Ze zetten een eigentijdse show neer die de ware Supertrampliefhebber niet wil en mag missen.'' Grote hits als 'School', 'Dreamer', en 'Fool's Ouverture' komen zeker voorbij.

De ervaren muzikanten speelden eerder bij onder meer Pink Project, Echo Bowie en Genesis Project. Nu is het de beurt aan de grote hits van Supertramp. De gehele fameuze 'Live in Parisshow' komt voorbij. Uiteraard speelt de band de beste nummers van de albums 'Crime of the Century', 'Even in the Quietest Moments' en 'Breakfast in America'.

Kaarten reserveren kan via de website.

Meer berichten