Een blije Thijs Jasink heeft de bijbehorende bokaal in ontvangst genomen.
Een blije Thijs Jasink heeft de bijbehorende bokaal in ontvangst genomen. (Foto: )

Internationale prijs voor Thijs Jasink

  Ingezonden

WIERDEN - Thijs Jasink uit Wierden heeft tijdens de Automechanika in het Duitse Frankfurt een internationale prijs gewonnen op het gebied van revisie en refurbishment. Jasink werd gekozen tot Beste Remanufacturer Ambassadeur van 2018.

Thijs Jasink uit Wierden is als algemeen directeur van ACtronics en als commercieel directeur van Alec GmbH in München - Eching dit jaar als beste remanufacturer ambassadeur gekozen.De prijs staat voor internationale erkenning voor een bedrijf of persoon die veel heeft betekend voor de sector remanufacturing (revisie, refurbishment). Deelnemers worden beoordeeld door een zeskoppige jury die bestaat uit experts op het gebied van revisie, zo meldt Amber Leon Helleman van ReMaTec. "Het is mooi dat Thijs deze erkenning heeft gekregen. Hij is geen onbekende in de revisiesector. Sinds 2005 is hij al werkzaam in de branche en heeft hier al veel voor betekend.''

ACtronics specialiseert zich in het reviseren en verbeteren van motoren en elektrische elementen van een auto. Het concern heeft onder anderen vestigingen in Almelo, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Alec GmbH specialiseert zich in geautomatiseerde montage van mobiliteitscomponenten revisie en is gestationeerd in Duitsland. Bij beide bedrijven is Jasink al werkzaam sinds de oprichting.

Jasink heeft pure passie voor de revisiesector, zo meldt Amber Leon Helleman. "Ieder persoon of bedrijf dat met Thijs in aanmerking is gekomen kan dit beamen. Hij bezit alle vaardigheden die een echte remanufacturer ambassadeur nodig heeft en pakt elke kans om het belang en de voordelen van revisie over te brengen met beide handen aan. "Hij gelooft in de industrie'', vertelt één van de juryleden. "Zijn enthousiasme en inspanningen maken hem de perfecte ambassadeur van de industrie.'' Jasink en ACtronics haalden onlangs hun eerste ISO 9001 accreditatie. Daarnaast is de Wierdenaar de drijvende kracht achter de accreditatie IATF-16949 voor Alec GmbH. "Thijs is een echte ambassadeur voor een zeer belangrijke industrie'', aldus Amber Leon Helleman.

Meer berichten