Logo dedriehoek.net


<p>Wie meer wil weten over digitale informatie die via de bibliotheek beschikbaar is, vindt een overzicht op de site van de bieb.&nbsp;</p>

Wie meer wil weten over digitale informatie die via de bibliotheek beschikbaar is, vindt een overzicht op de site van de bieb. 

(Foto: Van Gaalen Media)

Bibliotheek opent wereld aan digitale informatie

  Ingezonden

Welke wasmachine heeft de Consumentenbond als beste getest? Kan ik op Muziekweb alle nummers van Abbey Road beluisteren? Zou ik ‘De meeste mensen deugen’ ook als luisterboek kunnen bestellen? Ook voor dit soort informatie kun je terecht bij de bibliotheek.

WIERDEN - De bibliotheek heeft veel meer te bieden dan boeken en cd’s. Een bijna onbeperkte digitale wereld met boeken, artikelen, muziek, kunst en informatie is beschikbaar in de bibliotheek. Leden van de bieb kunnen zelfs vaak thuis inloggen.
Maar ook wie geen lid van de bibliotheek is, kan via de computers in de bieb bijvoorbeeld uitzoeken welke tv of welk koffiezetapparaat het best getest is door de Consumentenbond. Scholieren kunnen in de digitale Uittrekselbank zoeken naar uittreksels van Nederlandstalige en buitenlandse literatuur. Ook het Financieel Dagblad kan op de computers van de bieb gelezen worden. Wie meer wil weten over digitale informatie die via de bibliotheek beschikbaar is, vindt een overzicht op de site van de bieb. Klik op de homepage naar ‘Ontdek de bieb’ en ‘Bieb Online’ voor een compleet overzicht.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten