Logo dedriehoek.net


<p>Directeur Leendert den Dool: &quot;Het desinfecteren duurt 3 seconden per leerling en geeft geen rommel.&quot; (Eigen foto)</p>

Directeur Leendert den Dool: "Het desinfecteren duurt 3 seconden per leerling en geeft geen rommel." (Eigen foto)

(Foto: )

Nu ook snel en contactloos desinfecteren bij De Passie in Wierden

  Ingezonden

Ingezonden stuk

Leerlingen van De Passie in Wierden kunnen sinds kort hun handen op een duurzame manier snel en contactloos desinfecteren.

WIERDEN - Een aantal leerlingen van middelbare school De Passie kwamen enige tijd geleden bij directeur, Leendert van den Dool met de oplossing voor hun probleem.

De leerlingen kwamen met het idee om de Clean2Go te introduceren.
Zij hadden dit mooie systeem gezien en dachten dat dit wellicht de perfecte oplossing zou zijn voor het snel en veilig desinfecteren van de handen op school.

Functioneel

Directeur van den Dool nam het idee serieus en is zich gaan verdiepen in de Clean2Go, het systeem van Orange Cleaning B.V.

Van den Dool: “Het is een eenvoudig en functioneel systeem, de kinderen steken hun hand in de Clean2Go, de sensor registreert de handen en geeft exact de juiste hoeveelheid af voor beide handen."

Wanneer de desinfectievloeistof bijna op is geeft de Clean2Go dit door middel van een indicator aan en kun je eenvoudig de vloeistof bijvullen.

Drie seconden
“Een groot voordeel voor ons is dat er een snelle doorloop is, het desinfecteren duurt drie seconden per leerling en geeft geen rommel. Wij hoeven geen doekjes, pompjes en prullenbakken meer bij de ingang neer te zetten. Dit is dan ook een ideale duurzame oplossing voor de lange termijn.’’

Lange termijn

“Van de leerlingen horen wij voornamelijk dat zij blij zijn dat ze niet lang in de rij hoeven te staan, de vloeistof niet plakt, niet stinkt en snel opdroogt. Zelf ben ik vooral blij dat het een kwalitatief goed product is dat voor de lange termijn mee kan en de vloeistof een toelating van het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (CTGB) heeft, dus daadwerkelijk helpt tegen corona.”

De Passie wil graag een zo veilig mogelijke situatie bieden voor de leerlingen. De Clean2Go is hier een mooie toevoeging.

Clean2Go van OrangeCleaning

Nieuwsoverzicht

Meer berichten