Logo dedriehoek.net


<p>Kandidaat-Kamerlid Colin Kok uit Wierden, Kamerlid Suzanne Kr&ouml;ger en kandidaat-Kamerlid Romano Boshove uit Hardenberg. (Eigen foto)</p>

Kandidaat-Kamerlid Colin Kok uit Wierden, Kamerlid Suzanne Kröger en kandidaat-Kamerlid Romano Boshove uit Hardenberg. (Eigen foto)

(Foto: )

Suzanne Kröger en kandidaat-Kamerleden Colin Kok uit Wierden en Romano Boshove uit Hardenberg in gesprek over vliegveld Lelystad

  Ingezonden

Wat is de toekomst van vliegveld Lelystad en welke alternatieven zijn er eigenlijk? Daarover gaan Tweede Kamerlid Suzanne Kröger en kandidaat-Kamerleden Colin Kok uit Wierden en Romano Boshove uit Hardenberg met elkaar en kijkers in gesprek via een YouTube-livestream. 

Vorige week werd bekend dat Lelystad Airport een natuurvergunning had aangevraagd om 10.000 vluchten te kunnen uitoefenen. Dankzij stikstofgesjoemel, aldus Kröger. “Door salamitechnieken proberen ze een vliegveld dat niet rendabel is én slecht voor het milieu en de natuur erdoor te drukken.” Een opening van een nieuw vliegveld staat volgens GroenLinks haaks op de klimaatbestendige toekomst waar we naartoe moeten.

De livestream wordt op zaterdag 6 maart tussen 13.00 en 14.00 uur uitgezonden vanuit Het Vliegende Paard in Zwolle en is voor iedereen te volgen via het Youtube-kanaal van GroenLinks Overijssel. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten