Logo dedriehoek.net


<p>Foto: Ewa Kuswik&nbsp;</p>

Foto: Ewa Kuswik 

(Foto: )

Nieuw thema ‘Het mooiste kiekje’ bekend

  Ingezonden

WIERDEN -  ”Nu de sneeuw weg is en de temperaturen stijgen, krijgen we steeds meer van de lente te zien”, vertelt Kitty ter Steege van Stichting De Welle. “Een prachtig jaargetijde dat vaak geassocieerd wordt met hoop, positiviteit en nieuw leven. Dit kan men in deze tijd wel gebruiken. Met het vierde thema ‘landschap’ van het fotoproject ‘Het mooiste kiekje’ van De Welle dagen we alle inwoners uit om lekker naar buiten te gaan. We zijn benieuwd naar alle favoriete plekken in de gemeente Wierden. Maar een landschapsfoto hoeft niet perse een foto met natuur te zijn. Het fenomeen ‘cityscapes’, waarbij een stadslandschap wordt vastgelegd, wordt steeds populairder.

De fotografen Mike Rikken, Hans Hodes en Rob Nijhuis hebben in hun tips al wat interessante dingen gedeeld waardoor foto’s (nog) mooier worden qua compositie, licht en beeld. Bekijk de filmpjes op de Facebookpagina van Stichting De Welle

“Je kan op pad met een camera, statief en een groothoeklens of gewoon met een mobiele telefoon. Het kan slim zijn om alvast een beetje een plan te hebben wat je wilt gaan fotograferen. Dit vergroot de kans dat je thuis komt met een mooi kiekje!” Foto’s inleveren kan tot en met 14 maart.

Kijk voor meer informatie over het project en het uploaden van je foto op de website van De Welle. 

Meer berichten