Logo dedriehoek.net


Foto: Van Gaalen Media

Bewonersavond aardgasvrij in gemeente Wierden

  Ingezonden

De gemeente Wierden houdt op donderdag 4 februari een digitale bewonersavond. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van duurzame warmte. Want in 2050 gebruiken we geen aardgas meer om onze woningen te verwarmen. Dat betekent dat er veel te doen staat. Daarom is het belangrijk dat inwoners weten wat de komende jaren op hun af komt. De digitale bewonersavond start om 20.00 uur en is te volgen via Zoom. Aanmelden hiervoor is nodig.

WIERDEN  - De gemeente wil graag inbreng hebben van inwoners om haar warmteplan te maken om samen de stap te maken naar aardgasvrije woningen en gebouwen. Tijdens de bewonersbijeenkomst worden inwoners geïnformeerd over de contouren van het aardgasvrij worden, de mogelijke alternatieven en de planning. Tijdens de uitzending is ruim de tijd om vragen van kijkers te beantwoorden. Kijkersvragen kunnen nu al ingestuurd worden via duurzaam@wierden.nl

Vooraf aanmelden
Inwoners kunnen via Zoom de bewonersavond volgen. Aanmelden kan via duurzaam@wierden.nl. Kijkers ontvangen dan een link naar de digitale bewonersavond. Op de website staat alle informatie en het programma nader uitgelegd.

Meer informatie
Meer informatie over opwekken van duurzame elektriciteit in de gemeente Wierden is online te vinden. 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten