Logo dedriehoek.net


<p>De Tolmennekes missen het carnaval enorm. Op de foto: kindermiddag in Het Anker in februari 2020. (Foto: Van Gaalen Media)&nbsp;</p>

De Tolmennekes missen het carnaval enorm. Op de foto: kindermiddag in Het Anker in februari 2020. (Foto: Van Gaalen Media) 

(Foto: )

Tolmennekes: ‘We realiseren ons nu hoeveel wij carnaval missen’

  Ingezonden

De Wierdense Carnavalsvereniging De Tolmennekes beleeft een rustig carnavalsseizoen. Net als voor alle andere organisatoren van festivals, dorpsfeesten, kermissen, concerten, braderieën en noem het allemaal maar op, valt er weinig te organiseren dit jaar. En wat missen De Tolmennekes dat enorm!

door de Tolmennekes

WIERDEN - Geen carnaval vieren met de bezoekers van de Klup in het Meester Siebelinkhuis in Almelo, geen bezoeken aan Het Galjoen, De Widerode en De Mariaschool, geen sleuteloverdracht op het gemeentehuis, geen optocht, geen kindermiddag, geen Toltimermiddag en natuurlijk geen avondfeesten in Residentie Het Anker.

Dankbaar
En ook niet het bekende langwerpige programmaboekje bij de mensen in de brievenbus. Een programmaboekje waarin wij uiteraard alle activiteiten vermelden, maar ook onze sponsoren. Want zonder onze trouwe sponsoren kunnen wij helemaal niks organiseren. Nu dat vanwege corona niet kan, realiseren wij ons hoeveel wij het carnaval missen. En hoeveel wij onze sponsoren dankbaar zijn voor het mogelijk maken van carnaval in Wierden.

Dit jaar laten wij onze sponsoren uiteraard met rust. Maar wij hopen dat wij volgend jaar weer een beroep op onze sponsoren kunnen doen, natuurlijk als de situatie rond corona het toelaat. En wat hopen wij dat!

Leuke activiteit
Om voor de leden van de Carnavalsvereniging toch iets van plezier te brengen in het carnavalsweekend heeft het bestuur een leuke activiteit op poten gezet op zondag 14 februari. Natuurlijk helemaal volgens de geldende corona-maatregelen.

Terugkeer
De Tolmennekes kijken uit naar de terugkeer van het ‘normale’ leven en bedanken nogmaals de sponsoren die al vele jaren het carnaval mogelijk maken in Wierden!

Nieuwsoverzicht

Meer berichten