Logo dedriehoek.net


Foto: Jolien van Gaalen

Donateursactie Historische Kring Wederden verlengd

  Ingezonden

De donateursactie van de Historische Kring Wederden (HKW) loopt al een tijdje en heeft een prima resultaat opgeleverd. Voorzitter Kees Kroon: “Ook langs deze weg heten we iedereen van harte welkom bij HKW.”

WIERDEN - Mensen die meedoen aan deze actie worden voor minimaal vijf jaar donateur van de stichting. De donateursbijdrage bedraagt 22,50 euro per jaar en gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari 2021. Donateurs krijgen drie keer per jaar het magazine WederAardigheden, hebben met twee personen gratis toegang tot lezingen en exposities bij de Van Buuren Stee. Daarnaast krijgen zij het boek ‘200 jaar samen gemeente Wierden. Het boek heeft 132 pagina’s en geeft een inkijk in het gebeuren en de betrokkenheid van Wierden vanaf 1818. Deze is vorig jaar in eigen beheer uitgegeven en heeft een winkelwaarde van 19,95 euro.”

Mensen die gebruik willen van deze actie kunnen een mail sturen naar penningmeester@historischekringwierden.nl. Zij krijgen dan een aanmeldingsformulier toegestuurd, dat zij ingevuld weer terug kunnen sturen. Het formulier printen en ingevuld inleveren in onze brievenbus aan de Appelhofstraat 2 mag ook. Opsturen per post naar Appelhofstraat 2, 7641 BX Wierden mag natuurlijk ook. De actie loopt door tot en met 28 februari en wij zorgen ervoor dat het boek wordt bezorgd.”

Nieuwsoverzicht

Meer berichten