Logo dedriehoek.net


Foto: Van Gaalen Media

Gemeente Wierden houdt digitale bewonersavond over zonnevelden

  Ingezonden

WIERDEN - Gemeente Wierden houdt op donderdag 28 januari een digitale bewonersavond. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van opwekken van duurzame energie via zonnevelden. Het is belangrijk voor inwoners goed op de hoogte te zijn en weten wat er de komende jaren in de gemeente Wierden staat te gebeuren. De digitale bewonersavond start om 20.00 uur en is te volgen via Zoom. Aanmelden hiervoor is nodig.

De gemeente wil graag weten wat de vragen zijn van inwoners en wat hun zorgen of ideeën zijn over het opwekken van duurzame elektriciteit via zonnevelden en zonnepanelen op grote daken. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van het opwekken van duurzame elektriciteit via zonnevelden. Tijdens de bewonersavond krijgen wethouder Richard Kortenhoeven, Tonnie Kroeze van Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter, Hans Schoolderman van gemeente Wierden en een ondernemer uit de gemeente. Vragen van de kijkers kunnen live in de uitzending beantwoord worden.

Inwoners kunnen via Zoom de bewonersavond volgen. Aanmelden kan via duurzaam@wierden.nl. Kijkers ontvangen dan een link naar de digitale bewonersavond. Online staat alle informatie en wordt het programma nader uitgelegd. Vragen kunnen ook vooraf ingestuurd worden via duurzaam@wierden.nl.

Meer informatie over opwekken van duurzame elektriciteit in de gemeente Wierden is te vinden op de speciale website

Nieuwsoverzicht

Meer berichten