Logo dedriehoek.net


<p>Bij Heracles Voetbalschool ligt de focus op persoonlijke voetbalontwikkeling en vaardigheden.&nbsp;</p>

Bij Heracles Voetbalschool ligt de focus op persoonlijke voetbalontwikkeling en vaardigheden. 

(Foto: Heracles)

Inschrijving voor Heracles Voetbalschool geopend

  Ingezonden

Jeugd tussen 6 en 15 jaar die in tien weken hun voetbalvaardigheden willen ontwikkelen kan zich nu inschrijven voor Heracles Voetbalschool op Erve Asito. De eerste training is op zondag 14 maart, dan komt de eerste programmamodule aan bod.

ALMELO - Enthousiaste voetballers en voetbalsters kunnen hun voetbalvaardigheden gedurende tien weken ontwikkelen. En dat onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde jeugdtrainers. In deze periode wordt er gewerkt in drie verschillende thema’s: aanvallen, techniek en omschakelen.

Elke training duurt 75 minuten en vindt plaats op Erve Asito. Deelnemers krijgen een Heracles Voetbalschool-tenue. De focus ligt op persoonlijke voetbalontwikkeling en vaardigheden. De jonge deelnemers worden begeleid door gekwalificeerde jeugdtrainers. Kijk voor meer informatie op de website www.heracles.nl/voetbalschool.

Heracles Soccer Camps 2021
Jeugd die naast Heracles Voetbalschool ook in de schoolvakanties voetbalplezier te beleven kunnen meedoen aan Soccer Camps. Meer hierover is te vinden op www.heracles.nl/soccercamps.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten