Logo dedriehoek.net


Wethouder Johan Coes en eigenaar Frank Oude Elberink proosten op afstand. (Foto: gemeente Wierden
Wethouder Johan Coes en eigenaar Frank Oude Elberink proosten op afstand. (Foto: gemeente Wierden (Foto: Gemeente Wierden )

Zwembadspecialist koopt kavel op de Weuste Noord

  Ingezonden

WIERDEN - Het Wierdense bedrijf ZwembadPlus B.V. verhuist naar bedrijventerrein de Weuste Noord. Het bedrijf is gespecialiseerd in de modernisering en besparing voor zowel privé en openbare zwembaden, maar ook de verkoop en montage van waterontharders. Een florerende onderneming, die op de huidige locatie uit het jasje is gegroeid.

“Wij zochten uitbreiding voor onze productiecapaciteit in de vorm van een nieuwe fabriek”, vertelt eigenaar Frank Oude Elberink. “Die wilden we het liefst in onze eigen gemeente Wierden en vonden we al snel in het industrieterrein Weuste Noord. Een compact en netjes opgezet terrein. Niets dan lof over de samenwerking met de gemeente om samen tot de aankoop van de grond en bouw van ons nieuwe pand te komen.”

Wethouder Coes is tevreden met de nieuwe aanwinst voor het bedrijventerrein. “ZwembadPlus B.V. is een goedlopend bedrijf dat de afgelopen tijd enorm is gegroeid. Dan is het ontzettend mooi dat we zo’n bedrijf kunnen helpen aan een geschikte locatie waardoor zij in onze eigen gemeente verder kan groeien.”

Nieuwsoverzicht

Meer berichten