Logo dedriehoek.net


<p>De route van De Welle gaat in Enter bijvoorbeeld langs vijver De Lee. (Foto: Jolien van Gaalen)</p>

De route van De Welle gaat in Enter bijvoorbeeld langs vijver De Lee. (Foto: Jolien van Gaalen)

(Foto: Van Gaalen Media)

Leuke wandelroutes: 'Een frisse neus is een must'

  Ingezonden

De maatregelen zijn weer verzwaard. Veel sportgelegenheden moeten tijdelijk de deuren sluiten. Een uitje maken naar pretpark of dierentuin kan voorlopig ook niet. Kinderen moeten voorlopig thuisblijven van school en opvang.

WIERDEN / ENTER - “Nu we nog meer thuis moeten zitten is iedere dag een frisse neus halen een must”, zegt beweeg- en leefstijlcoach Kayra Rodijk. “Een half uurtje frisse buitenlucht zorgt zowel letterlijk als figuurlijk voor extra lucht. Het geeft zowel lichamelijk, geestelijk en mentaal een boost. Speciaal voor in de lockdown-periode heeft Stichting De Welle een puzzelroute uitgezet van ongeveer 5,5 kilometer in de omgeving van De Barkel en Hoge Hexel. Een leuke route voor jong en oud! Onderweg zijn de antwoorden op een twaalftal vragen te vinden. De antwoorden kunnen per post of mail naar De Welle verzonden worden. Onder de juiste inzendingen zullen we enkele prijsjes verloten.” 

Downloaden of afhalen
De routes zijn te downloaden op de website van De Welle of af te halen bij het kantoor van De Welle Dokter G.H. Beensweg 21 en het Gezondheidscentrum Enter aan het Dorpsplein 1.

Nieuwsoverzicht

Meer berichten