Logo dedriehoek.net


<p>De eerste digitale huiskamer voor inwoners van de gemeente Wierden is op 12 januari. Meedoen kan ook via de laptop. (Foto ter illustratie)&nbsp;&nbsp;</p>

De eerste digitale huiskamer voor inwoners van de gemeente Wierden is op 12 januari. Meedoen kan ook via de laptop. (Foto ter illustratie)  

(Foto: Van Gaalen Media)

Kopje koffie en aanspraak via nieuwe app De Welle

  Ingezonden

WIERDEN - Saskia Schreurs van De Welle: “Door corona is zoveel mogelijk thuisblijven het devies en zijn sociale contacten niet meer zoals we gewend zijn. De Welle een app ontworpen met een digitale huiskamer waarin juist die ontmoeting – op afstand – mogelijk is. DagenDoen is vanaf nu te downloaden.”

“De digitale huiskamer is bedoeld voor iedereen vanaf 18 jaar die het leuk vindt om andere inwoners digitaal te ontmoeten en met elkaar in contact te blijven. Op gezette tijden in de week kan men inloggen om gezellig met de aanwezigen een kop koffie te drinken en bij te kletsen. Voor inwoners geldt dat de eerste digitale huiskamer plaatsvindt op dinsdag 12 januari van 10.00 tot 11.00 uur. “Vanaf de week twee is er elke dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur een moment gepland, waarbij op de donderdag de focus ligt op het samen bewegen onder leiding van de leefstijlcoach van De Welle.”

Nieuwsoverzicht

Meer berichten