De Welle houdt digitale lezing over positieve gezondheid


Foto: Van Gaalen Media

De Welle houdt digitale lezing over positieve gezondheid

  Ingezonden

“Grip houden op je eigen gezondheid en kwaliteit van leven, dat wil natuurlijk iedereen”, vertelt Saskia Schreurs van stichting De Welle. “Soms raak je de grip (even) kwijt en raak je uit balans. Ook de gevolgen van het coronavirus kunnen zowel bij jong als oud de balans aardig verstoren.” Tijdens de digitale lezing, die plaatsvindt op woensdag 6 januari om 19.00 uur, geven leefstijlcoaches een presentatie over het positieve gezondheidsprincipe.

WIERDEN - “Bij stichting De Welle werken wij vanuit dit principe. Wij geloven dat gezondheid meer is dan alleen wel of niet ziek zijn / voelen, het is een zoektocht waar het gaat om veerkrachtig omgaan met lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks leven. Op 6 januari gaan onze leefstijlcoaches hier dieper op in. Door middel van concrete voorbeelden vertalen we het onderwerp naar de praktijk. Ook ontvang je praktische tips waardoor je zelf aan de slag kunt met het thema.

De digitale lezing op 6 januari begint om 19.00 uur en duurt een uur, met een eventuele uitloop voor vragen. Aanmelden kan via de website.

“De lezing is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Hellendoorn en Wierden. Ook professionals of vrijwilligers zijn van harte welkom. Een dag voor de lezing ontvang je een mail met hierin onder meer de link (Microsoft Teams) en een handleiding om deel te nemen.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden